Header Image
Home / Carport ontwerpen – Plaatsen

Carport ontwerpen – Plaatsen

Een Carport ontwerpen en plaatsen is de specialiteit van De Boeck Jan.

Carport ontwerpen

carport ontwerpenBent u van plan om een houten carport te maken of houten garage te bouwen? Dan zal u ongetwijfeld eens op internet kijken naar voorbeelden van carports of houten garages. De mogelijkheden van carport ontwerpen zijn enorm, er zijn heel wat bedrijven in Vlaanderen waar je terecht kan voor een carport plaatsen. Een bedrijf die u optimaal kan informeren en adviseren omtrent de bouw van een carport is De Boeck Jan. Bovendien kunnen wij uw houten carport op maat maken, waar in Vlaanderen u ook woont.

 

Carport plaatsen

Met meer dan 30 jaar ervaring in het ontwerpen, produceren en plaatsen van carports, zijn wij de specialist van Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant. Wij werken voornamelijk in deze provincies, maar hebben ook vele projecten lopen in Antwerpen, West-Vlaanderen, Brabant, …   Op het gebied van carport ontwerpen en carport plaatsen bieden wij tal van mogelijkheden.

 

Contacteer ons

Voor carport ontwerpen of carport plaatsen zit je bij ons goed. Vraag meer info via onze contactpagina, mails ons: de.boeck.jan@telenet.be of bel 054/34 15 83 – 0476/98 17 90

 

Waarom een ​​carport?

Veel mensen stellen ons dikwijls de vraag waarom ze zouden kiezen voor een carport in plaats van een garage? Of waarom ze het best een carport laten plaatsen?
Voor ons is het zeer eenvoudig het kost veel minder geld want een carport vraagt uiteraard een veel kleinere investering dan het het bouwen van een aangebouwde of vrijstaande garage. Dus als u niet onnodig veel geld wilt uitgeven maar toch een manier nodig hebt om uw auto te beschermen, dan is een carport de beste oplossing. Carports maken dat auto’s niet worden blootgesteld aan zon, regen, sneeuw en hagel.

 

Wat is een carport

Een carport is een overkapping waardoor je een auto deels beschermd tegen weersinvloeden kunt parkeren. Vaak is een carport aan een huis gebouwd of bevestigd, maar hij kan ook losstaan van het huis. Het bouwwerk bestaat normaliter uit een overkapte parkeerplaats die losstaand of aangebouwd is uitgevoerd. Ze kunnen zo eenvoudig of weelderig worden gebouwd als u wenst.

 

Een carport beschermt uw auto

carport plaatsenWaarom zou je een carport laten plaatsen? Omdat het eigenlijk je auto redt. Hoe langer je je auto onbeschermd buiten laat staan, hoe meer de verf vervaagt, hagel en andere natuurlijke elementen erop kloppen, en je wagen is volledig onbeschermd tegen windschade, sneeuw en ijs. Dus als u met uw auto nog vele jaren wilt rijden, moet u er zo goed mogelijk voor zorgen. Kortom om uw auto optimaal te beschermen tegen weersinvloeden is een houten carport de oplossing.

En wat belangrijk is met een carport plaatsen hoeft u minder vaak op de ruiten van uw auto te krabben bij vriesweer of vorst. De Boeck Jan levert houten carport ontwerpen in verschillende uitvoeringen. Enkele carports of dubbelen houten carports, plat dak of zadeldak, maar altijd gebouwd volgens een veilige en duurzame constructie.

Heeft u behoefte aan een specifiek formaat carport of zijn er andere zaken die een rol spelen bij het bouwen van uw houten carport? Dan kan De Boeck Jan uw houten carport op maat maken en carport plaatsen.

 

Bezoek ook eens onze pagina over:

Gevelbekleding – Isolatiewerken – Schrijnwerk – Renovatiewerken

Top