Header Image
Home / Dakisolatiewerken

Dakisolatiewerken

Ook voor dakisolatiewerken kan je terecht bij De Boeck Jan. Zijn werk bestaat grotendeels uit het plaatsen van dakconstructie van woningen, appartementen, metaalconstructie, plaatsen van kepers en isoleren van de binnendozen en isolatiewerken.

Waarom dakisolatiewerken laten uitvoeren

dakisolatiewerken Met dakisolatie kunt u heel wat energie besparen. In een goed geïsoleerde woning is er minder verwarming nodig en dat merkt u op uw energiefactuur. Je kan tot 30% besparen op de energiekosten, zo heb je de u investering van dakisolatie binnen enkele jaren terug verdiend. Dakisolatie kunnen we op zowel aan de binnen- of buitenzijde van het dak aanbrengen.  Dakisolatiewerken De Boeck Jan isoleert heel wat huizen en appartementen per jaar en heeft al meer dan 30 jaar ervaring in dakisolatie en schrijn -en daktimmerwerken zowel nieuwbouw als renovatie.

Dakisolatie aan de binnenkant

Dakisolatie aan de binnenkant van het dak komt het meeste voor. Deze kan zowel aangebracht worden bij nieuwbouw of renovatiewoningen.

Dakisolatie aan de buitenkant

Dakisolatie aan de buitenkant wordt meestal geplaatst aan renovatiewoningen waar het daktimmerwerk blijft staan.

Na het aanbrengen van deze isolerende laag kunnen de panlatten en dakpannen worden aangebracht.

Dakwerker renovatie dak Contact

Ben je op zoek naar een ervaren, betrouwbare aannemer voor dakisolatiewerken in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant? Vraag snel een offerte via onze contactpagina aan, mails ons: de.boeck.jan@telenet.be of bel 054/34 15 83 – 0476/98 17 90.

Bezoek ook eens onze pagina over:

Gevelbekleding – Isolatiewerken – Schrijnwerk – Renovatiewerken

 

Dakisolatie

Zo’n 30% van de warmte in huis gaat via het dak verloren. Als u het dak laat isoleren, bespaart u aanzienlijk op de energiekosten. Daarnaast krijgt de zolder een aangename temperatuur, waardoor u de zolder kunt inrichten als studeer- of logeerkamer.

 

Premies voor dakisolatie

Als u uw dak of een deel van uw dak vernieuwt en tegelijk dakisolatie plaatst, kunt u ook in aanmerking komen voor een verbeteringspremie. Om een verbeteringspremie te kunnen krijgen, moet uw woning minstens 25 jaar oud zijn.

 

  • In een aantal gemeenten kunt u een gemeentelijke of provinciale premie krijgen voor dakisolatiewerken. Vind uw gemeentelijke en provinciale premies via ‘Zoek uw subsidie’ op energiesparen.be. Of neem contact op met uw gemeente.
Top