Header Image
Home / Daktimmerwerken West-Vlaanderen

Daktimmerwerken West-Vlaanderen

Daktimmerwerken West-Vlaanderen is een concept van De Boeck Jan. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in schrijn -en daktimmerwerken zowel nieuwbouw als renovatie voor woningen en appartementen. Ook  metaalconstructie (plaatsen van kepers en isolatie tussen de binnendozen), Carports, Overdekte Terrassen, maken en bekleden van oversteken en gevels. Oversteek bekleed met hout of hardschuimplastiek,  oversteek met Consoles in hout, bekleden van gevels in Sidings) … Onze klanten komen hoofdzakelijk uit Oost-vlaanderen, West-Vlaanderen en Vlaams Brabant.

Daktimmerwerken West-Vlaanderen gezocht?

Daktimmerwerken West-VlaanderenOp en om het dak kunnen diverse werken worden uitgevoerd, zoals het toepassen van een dakrenovatie, het aanbrengen van dakisolatie of het vervangen van de dakbedekking. Dergelijke werken worden bij een dakdekker verzameld onder de term dakwerken. Bent u op zoek naar Daktimmerwerken West-Vlaanderen een dakrenovatie of isolatiewerken specialist in Oost-Vlaanderen? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Wij zijn zeer ervaren in daktimmerwerken

De Boeck Jan Daktimmerwerken West-Vlaanderen staat in ook in voor renovatie, restyling, verbouw en uitbouw van woningen. Met onze ervaring en nauwe samenwerking met gespecialiseerde vakmensen voeren we de meest uiteenlopende bouwkundige- en onderhoudswerkzaamheden uit. Bij Daktimmerwerken West-Vlaanderen kunt u ook terecht voor renovatie van het houtwerk van uw woning.

U kunt bij ons terecht voor zowel het plaatsen van een dakvenster of het vervangen en verbeteren van een bestaand dakvenster.Voor meer licht op zolder is een dakkapel of een Velux dakvenster een passende oplossing. Wij bouwen samen met onze onderaannemers zonder zorgen van start naar finish.

Contacteer ons

Wilt u meer weten over Daktimmerwerken West-Vlaanderen bel ons: +32 (0)54/34 15 83 – GSM: +32 (0)476/98 17 90 of via E-mail: de.boeck.jan@telenet.be. Wilt u een offerte aanvragen, dat kan. Ga dan naar ons contactformulier.

 

Dakrenovatie

Een dakrenovatie is ook één van de dakwerken. Het dakoppervlak is één van de meest kwetsbare onderdelen van een woning. Het is dan ook belangrijk om een dakrenovatie niet uit te stellen. Maar wanneer is een dakrenovatie eigenlijk nodig? Dit is nodig wanneer een dakreparatie simpelweg niet meer volstaat. Een dakrenovatie is bijvoorbeeld nodig wanneer de levensduur van de dakbedekking is bereikt. Zitten er veel beschadigingen in de bedekking? Dan is het niet te doen om een dakreparatie uit te voeren en ook dan is een dakrenovatie verstandig. Als u de dakrenovatie uitstelt dan is het mogelijk dat ongemerkt de dakconstructie wordt aangetast wat voor hoge kosten kan zorgen. Het is daarnaast mogelijk om een dakrenovatie uit te voeren als u bijvoorbeeld een oude boerderij hebt gekocht. Dankzij een dakrenovatie kunt u het uiterlijk van de boerderij in ere herstellen.

Waar werken we?

De Boeck Jan werkt overal in West-Vlaanderen, we doen projecten in:Alveringem, Anzegem, Ardooie, Avelgem, Beernem, Blankenberge, Bredene, Brugge, Damme, De Haan, De Panne, Deerlijk, Dentergem, Diksmuide, Gistel, Harelbeke, Heuvelland, Hooglede, DJ Houthulst, Ichtegem, Ieper, Ingelmunster, Izegem, Jabbeke, Knokke-Heist, Koekelare, Koksijde, Kortemark, Kortrijk, Kuurne, Langemark-Poelkapelle, Ledegem, Lendelede, Lichtervelde, Lo-Reninge, Menen, Mesen, Meulebeke, Middelkerke, Moorslede, DJ Nieuwpoort, Oostende, Oostkamp, Oostrozebeke, Oudenburg, Pittem, Poperinge, Roeselare, Ruiselede, Spiere-Helkijn, Staden, Tielt, Torhout, Veurne, Vleteren, Waregem, Wervik, Wevelgem , Wielsbeke, Wingene, Zedelgem, Zonnebeke, Zuienkerke tot uit Zwevegem

Top