Header Image
Home / Overdekt terras ontwerpen – maken

Overdekt terras ontwerpen – maken

Een overdekt terras ontwerpen en maken is de specialiteit van De Boeck Jan. Heel wat mensen kiezen voor een houten overdekt terras want dit geeft je woning een extra boost en zorgt ervoor dat je langer kan genieten van het buitenleven. Een overdekt terras is net zoals een veranda een meerwaarde voor iemand die graag geniet van zijn tuin. Zelfs bij regenweer kan je buiten zitten tegenover iemand anders zonder een terras binnen moet doorbrengen.

Wat is een overdekt terras

In België worden overdekte terrassen ook een afdak op palen genoemd. Aanpalend aan een overdekt terras wordt meestal een open terras of verharding aangelegd waarop dan tuinmeubilair staat om te genieten van de buitenlucht. Zo ben je beschermd tegen zon, regen en wind en geniet je van het buitenleven, zelfs als het regent. Een overdekt terras past zowel bij een klassieke bouwstijl als bij een hedendaagse woning omdat er zoveel mogelijkheden zijn qua afwerking en design. Dankzij het duurzaam en onderhoudsvriendelijk materiaal kan je jarenlang zorgeloos genieten.Zoek je een terras van hout die past bij jouw wensen en je budget? Eigenlijk is alles mogelijk. Alle overdekte terrassen van De Boeck Jan zijn maatwerk die volgens jouw vragen en wensen worden opgebouwd. Jij kiest hoe je het liefst geniet van je tuin, welk materiaal je wil gebruiken… en hoe je het eindresultaat noemt. Wij werken voornamelijk in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Vlaams Brabant.

 

Houten overdekt terras

De functie van de overdekt terras is de afgelopen jaren sterk veranderd. Vroeger was een overdekt terras een plaats spullen op te bergen zoals tuingerief … , de mogelijkheden zijn de dag van vandaag veel veranderd.  Heel wat mensen plaatsen een overdekt terras omdat ze in het najaar ook nog heerlijk willen genieten van uw tuin. Al dan niet in combinatie met extra bergruimte maken van het geheel een investering die zeer de moeite waard is.

Een overdekt terras kunnen we realiseren met een houten terrasoverkapping. Bij ons vind je de ideale combinatie van kwaliteit en elegantie.                                                                                                      De dakbedekking is bestand tegen regen, hagel, afvallende takken …

 

Voorbeelden overdekt terras ontwerpen

 

               

 

 

Offerte overdekt terras

Omdat de kosten voor het maken van een overdekt terras afhankelijk zijn van een aantal factoren zoals de grootte, materiaalkeuze en de complexiteit van het onderwerp en de onderdelen, is het belangrijk om te weten wat uw wensen zijn.  Wij maken graag tijd voor u om deze wensen en mogelijkheden met u te bespreken.

 

Houten terrasoverkapping?

Vind jij een houten overdekt terras ook zo mooi en praktisch? De landelijke en natuurlijke stijl van een terrasoverkapping is zo passend in de tuin. Het lentegevoel en de drang om weer buiten te zitten op het terras wordt aangewakkerd met een van onze overdekt terras ontwerpen. Buiten zitten en samen eten, genieten van rust, gezelligheid met vrienden in de buitenlucht: het wordt allemaal mogelijk als je kiest voor een houten overdekt terras te plaatsen.

Een stijlvolle houten overdekt terras geeft niet alleen meerwaarde aan jouw huis, het schept ook een extra stuk leefruimte. Je kunt in principe het hele jaar door loungen in je tuin en je zit er altijd droog en uit de wind. De beschutting is het hele jaar door mogelijk, niet alleen voor de gebruikers, maar ook de tuinmeubels worden goed beschermd tegen de regen.

De Boeck Jan staat voor overdekt terras ontwerpen op maat alsook voor overdekt terras plaatsen zowel voor particulieren en horeca.

 

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

Een overdekt terras ontwerpen of een overdekt terras maken in Oost-Vlaanderen of Vlaams Brabant? Informeer naar de mogelijkheden bij De Boeck Jan. Vraag meer info via onze contactpagina, mails ons: de.boeck.jan@telenet.be of bel 054/34 15 83 – 0476/98 17 90.

Bezoek ook eens onze pagina over:

Gevelbekleding – Isolatiewerken – Schrijnwerk – Renovatiewerken

 

Top